Üsküdar Üniversitesi’nden Yabancı Uyruklu Öğrencilerine Kolaylık

Üsküdar Üniversitesi, yabancı uyruklu öğrencilerinin ikamet izni başvuru işlemlerini okulda gerçekleştirdi. İstanbul Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü personelleri bir ilke imza atarak yeni uygulama kapsamında Üsküdar Üniversitesi’nin yabancı uyruklu öğrencilerinin ikamet işlemlerini okulunda gerçekleştirdi.

İstanbul Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü, yeni uygulama kapsamında yabancı uyruklu öğrencilerin ikamet işlemlerini artık bulundukları okulda yapıyor.

Bu uygulama kapsamında Üsküdar Üniversitesi’nde eğitim gören çok sayıda yabancı uyruklu öğrencinin işlemleri okullarında, rahat, hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Üsküdar Üniversitesi’nden Yabancı Uyruklu Öğrencilerine Kolaylık Üsküdar Üniversitesi’nden Yabancı Uyruklu Öğrencilerine Kolaylık 2