Yetenek yönetiminin ilk Türk akademisyeni…

Yetenek yönetiminin ilk Türk akademisyeni…Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Dinçer Atlı, akademik çalışmalar için bulunduğu ABD’de Amerikalı meslektaşıyla beraber "Comparative Economics and Regional Development in Turkey" isimli bir kitap yazdı.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Dinçer Atlı, akademik çalışmalar yürüttüğü ABD’de bir meslektaşıyla birlikte kitap yazdı.

Yrd.Doç.Dr. Dinçer Atlı ‘nın Penn State Üniversitesi Ögretim Üyesi Elaine Ferndale ile beraber kaleme aldığı "Comparative Economics and Regional Development in Turkey" isimli kitabı ABD'de raflardaki yerini aldı.

Yetenek yönetiminin ilk Türk akademisyeni… 2Yrd.Doç.Dr. Atlı, Amerikalı meslektaşı Elaine Ferndale ile birlikte yazdığı "Corporate Social Responsibility and Talent Management In Turkey" isimli bölüm ile uluslararası bir kitapta “Yetenek Yönetimi” konusunda yayın yapan ilk Türk akademisyen oldu.