Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

PROGRAMLARIN SEYRELTİLMİŞ LABORATUVAR PLANLARI

  • Anasayfa
  • PROGRAMLARIN SEYRELTİLMİŞ LABORATUVAR PLANLARI

Sevgili Öğrenciler,

2020-2021 Bahar Eğitim-Öğretim dönemi SHMYO Programlarında TEORİK olan tüm dersler ONLİNE (çevrimiçi) olarak yürütülecektir. Ancak sadece LABORATUVAR/UYGULAMA dersleri dileyen öğrencilerin yüz yüze, dileyenlerin ise online olarak katılım sağlamasıyla KARMA (HİBRİT) olarak yürütülecektir.

Laboratuvar/uygulama derslerinde yüz yüze katılımını seçen öğrencilerimizin grup listeleri (laboratuvar/uygulama derslerine hangi hafta katılacaklarının listeleri) ilgili dersin öğretim elemanı tarafından STIX üzerinden öğrencilere duyurulacaktır.

Laboratuvar/Uygulama derslerini Yüz yüze olarak görmek isteyen öğrencilerimiz fiziksel mesafe kuralları gözetilerek seyreltilmiş laboratuvarlarda yüz yüze, bu derslerini online olarak görmek isteyen öğrencilerimiz de eş zamanlı olarak PERCULUS (ALMS) üzerinden canlı olarak takip edebileceklerdir.

Grup listelerinde sadece Laboratuvar/Uygulama derslerine Yüz yüze katılmak isteyen öğrencilerimiz yer almaktadır.

NOT 1: STIX üzerinden ilgili dersinizde paylaşılan excel dosyasını açarak, dosya içerisinde isminizin hangi grupta yer aldığını ve hangi haftalarda sadece yüz yüze şekilde Laboratuvar/Uygulama dersine katılacağınızın bilgisini görerek derslerinize katılım sağlamanızı önemle rica ederiz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!