Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Misyon ve Vizyon

Misyonumuz

Sektörün ihtiyaç duyduğu alanlarda gerekli teorik ve uygulamalı eğitimleri almış, mesleği ile ilgili yenilikleri takip edebilen ve değişikliklere adapte olabilen, mühendislik ve tıp bilimleri arasında koordinasyon sağlayabilen, girişimci, etik değerlere bağlı, tercih edilebilir biyomedikal cihaz teknikerleri yetiştirmektir.

Vizyonumuz

Hastalıklara doğru tanı koymada ve tedavide yer alan cihazların etkili, güvenli ve sağlıklı şekilde çalışması, hastalar ve uygulayıcılar açısından zararlı etkilerin en aza indirilmesi amacıyla gerekli bakım-onarım, kalibrasyon, arıza tespiti ve giderimi, doğru ve uygun kurulum, üretim, AR-GE, kalite-kontrol gibi konularda gerekli teorik ve uygulamalı derslerin yanı sıra staj imkanlarıyla alanında önde gelen bir program olmaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!