Sosyal Güvenlik Misyon ve Vizyon

Misyon

Sosyal Güvenlik kurumlarında görev alacak tekniker düzeyinde meslek personelleri yetiştirmektir. Sosyal Güvenlik bilgilerini çağdaş eğitim yöntemleriyle aktararak ulusal düzeyde mesleğini icra edebilen sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilecek yetkinlikte, her yönüyle donanımlı "Sosyal Güvenlik Meslek Elemanı" yetiştirmektir. Teorik bilginin yanı sıra uygulama sahası imkanlarıyla buluşturan öğrencilere öğrenimleri sürecinde sektörde aktif olarak çalışma olanağı sağlamaktadır.

Vizyon

Sosyal Güvenlik Ön lisans Programının ana hedefi ülkemizin ihtiyaç duyduğu ara eleman yetiştiren sosyal hizmet programları içerisinde ilk sıralarda tercih edilen bir program olabilmektir. Gerekli bilimsel ve sosyal yetilerle donatılmış, bir üst seviyedeki eğitimleri takip edebilen, çalışacakları ortamlarda kritik düşünme ve liderlik becerilerine sahip, disiplinler arası işbirliği sağlayabilen, koordinasyon yeteneği gelişmiş, yenilikçi, özgün çözümler üretebilen "Sosyal Güvenlik Meslek Elemanı" yetiştirmektir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!