Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Misyon ve Vizyon

Misyon:

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu bünyesinde Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programı, laboratuvarlarda teknolojik cihazları, araçları ve gereçleri kullanabilen, güncel teknikleri takip ederek uygulamalarını yapabilen, insan sağlığına ve etik değerlere önem vererek iletişim ve sorun çözme yeteneği gelişmiş, ülkemizin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılayabilecek öğrencileri yetiştirmeyi görev edinmiştir.

Vizyon:

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu bünyesinde Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programı, Tıbbi Laboratuvar alanında uluslararası seviyede bilgi birikimine ulaşan, kamu ve özel sektörde istihdam konusunda tercih edilen saygın, nitelikli bireylerin iş hayatına kazandırılmasını sağlamaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!