Ağız ve Diş Sağlığı Misyon ve Vizyon

Misyon
Ağız ve Diş Sağlığı Programı’nın misyonu; nitelikli, yetkin, mesleki bilgisinin gerektirdiği kurallara bağlı kalarak, ağız ve diş sağlığı bilincinin geliştirilmesi  ve korunması için gerekli temel bilgilerin hastaya aktarılmasının yanı sıra diş hekimi gözetiminde, koruyucu diş hekimliği uygulamaları yapmaya yetkili, klinik cihazları kullanma yetki ve beceresine sahip, ağız boşluğu ve çene rahatsızlıklarının tedavisi esnasında diş hekimine yardımcı olan ve diğer sağlık personeli ile uyum  sağlayabilecek teknik elemanlar yetiştirmektir.

Vizyon
Ağız ve Diş Sağlığı alanında uluslararası düzeyde bilgi seviyesine ulaşmış, kamu ve özel sektörde tercih edilen, etik kurallara bağlı saygın elemanlar yetiştirmek.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!