TRİO Mobil’de İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısı gerçekleştirdi

Üsküdar Üniversitesi önderliğinde TRİO Mobil Şirketi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısı gerçekleştirdi. Trio Mobil Şirketi’nde gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısına Üsküdar Üniversitesi’nden İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Uçan, Doç. Dr. Müge Ensari Özay, Öğr. Gör. Ali Orhan Karaciğan ve Öğr. Gör. Abidin Özler katılım sağlarken, TRİO Mobil Şirketi’nden ise Genel Müdür M. Nevzat Ataklı, Pazarlama direktörü Müdürü Tuğba Şengün ve İş Geliştirme Direktörü Cengiz Derik katıldı.

“İş güvenliği ve verimlilik standartlarının yükselmesinde TRİO Mobil önemli rol oynuyo"

Endüstriyel operasyonlarda iş güvenliğini ve verimliliği artırmak amacıyla yapay zeka destekli IoT çözümleri sunan, aynı zamanda öncü bir teknoloji şirketi olan TRİO Mobil, 500 binden fazla bağlı cihazı yöneten bulut platformuna sahip. Sahip olduğu bu platform sayesinde 25 binin üzerinde kurumsal müşteriye hizmet vererek, dünya çapında global markaların tesislerinin ve ekipmanlarının dijitalleşmesine yardımcı oluyor. TRİO Mobil’in, Türkiye dışında ABD, İngiltere, Almanya, İtalya, İsveç, Hollanda, Romanya, Bulgaristan ve Hindistan’da da ofisleri bulunuyor. İş güvenliği ve verimlilik standartlarının yükselmesinde önemli rol oynayan TRİO Mobil, aynı zamanda Avustralya, Avrupa, MEA ve APAC bölgelerindeki güçlü partner ağı ile müşteri odaklı hizmet sunuyor.

Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü, Türkiye'de öncü olarak alanında ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri yetiştirirken, bölüm öğretim üyeleri iş güvenliği alanında çok sayıda ulusal ve uluslararası olarak bilimsel yayınlar gerçekleştiriyor.

Öte yandan TRİO Mobil şirketi, AB ve TÜBİTAK projeleri için patent başvuruları gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilmeye de devam ediyor. Öncelik ise İş Sağlığı ve Güvenliğinde dijitalleşme ve yapay zeka tabanlı projeler üzerindeki çalışmalara veriliyor.

Bir araya gelen taraflar sanayi iş birliği çerçevesinde ortak çalışmalar ve projeleri konuşurken, belirlenen ana başlıklar sonrası toplantıyı sonlandırdı.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)