Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu Kabataş Erkek Lisesi Öğrencileriyle buluştu

Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü (BABE)  Müdür Yardımcısı Biyo-güvenlik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu, Kabataş Erkek Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya geldi. “Teknoloji Çağında Bilim İnsanı Olmak” başlığında değerlendirmelerde bulunan Yılancıoğlu, bilimde takip edilmesi gereken yöntemlere dikkat çekti.

Kabataş Erkek Lisesinde öğrencilere seslenen Yılancıoğlu, “Teknoloji Çağında Bilim İnsanı Olmak” ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi.

Günümüzde bilimin üç yolu takip etmesi gerektiğini vurgulayan Yılancıoğlu; “Bilimin takip etmesi gereken yollar vardır. Bunlar insan için bilim ve halk için bilimdir.” dedi. Yılancıoğlu, yoğun öğrenci katılımıyla gerçekleşen buluşmada halk için bilim ve teknoloji ilişkisinden de bahsetti.

Üsküdar Üniversitesi Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Yönetici Yardımcısı Ertuğrul Tut, Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu’na eşlik etti.

Programın sona ermesinin ardından Yılancıoğlu’na, Kabataş Erkek Lisesi tarafından plaket takdim edildi.