Aday öğrenciler için tanıtımlar sürüyor

Üsküdar Üniversitesi akademisyenleri üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için faaliyetlerini sürdürüyor. Hafta boyunca öğrencilerle buluşan akademisyenler gençleri, bölümler ve kariyer planlamaları konusunda bilgilendirdi. 24 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek haftanın son etkinliğinde ise NP Etiler Tıp Merkezinden Klinik Psikolog Aybeniz Yıldırım öğrencilerle bir araya gelecek. 


 

 Bilgi Koleji Kariyer Günleri’ne katılan Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esennur Sirer öğrencileri Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü hakkında bilgilendirdi.

Ataşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte Adli Bilimler Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Ünsal Sapan, gençlere Adli Bilimler bölümünü tanıttı.

Ataşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen bir diğer etkinlikte ise Dil Konuşma Terapisi Bölümünden Arş. Gör. Göksu Yılmaz dil ve konuşma terapisi bölümü hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

24 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek haftanın son etkinliğinde Beyfen Koleji öğrencileri ile buluşacak NP Etiler Tıp Merkezinden Klinik Psikolog Aybeniz Yıldırım, “Pandemi Sürecinde Kaygı ve Motivasyon sunumu” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)