Üsküdar Hazırlık Okulu Programı Pearson Assured Statüsüne Erişti!

Üsküdar Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu Programı, “Pearson Assured” statüsüne erişerek, kalite standartlarında başarılı olduğunu kanıtladı.

Uluslararası Denetçi tarafından organizasyon, yönetim, öğrenme ve ölçme değerlendirme teknikleri başlıkları altında bir dizi denetlemeden geçen Üsküdar Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu denetimleri başarıyla geçti.

Üsküdar Üniversitesi Hazırlık Okulu öğrencileri, eğitim öğretim standartlarında güvenilir ve yetkin bir otoriteden, uluslararası kalite ölçütü olan Pearson Assured sertifikasına sahip olma avantajı ile eğitimlerini sürdürüyor.

Uluslararası platforma sahip bir kurumun denetlenmesinde organizasyon, yönetim, öğrenme, ölçme ve değerlendirme teknikleri hususunda tasarlanmış bağımsız bir sistem olan Pearson Akreditasyonu, aynı zamanda kalitenin geliştirilmesinde ve düzenli bir kalite güvence sistemi oluşturulmasında dünyada önemli bir konuma sahip.