Üniversite tanıtımları bu hafta da devam etti

Üsküdar Üniversitesi akademisyenleri ve uzmanları hafta boyu gerçekleşen online etkinliklerde sınava hazırlanan öğrencileri, üniversite bölümleri ve kariyer planlamaları hakkında bilgilendirdi.

Mehmet Ali Büyükhanlı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik yaptığı sunumunda tanıtım uzmanı Canan Ekmekçioğlu, “Neden Üsküdar?” başlığı altında gençlere Üsküdar Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Öğr. Gör. Ömer Faruk Karasakal, Samandıra Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu tanıtırken, Uzman Psikolojik Danışman Ece Tözeniş İrfan Koleji öğrencilerine, sınav kaygısı ile baş etme yollarına ilişkin önerilerde bulunduğu bir sunum gerçekleştirdi.

Tanıtım uzmanı Melek Ozat, “Neden Üsküdar Üniversitesi?” başlıklı sunumunda İnci Eğitim Kurumları öğrencilerini üniversite hakkında bilgilendirirken, Odyoloji Bölümü Öğr. Gör. Ayşe Gül Elsharkawy gençlere Sağlık Bilimleri Fakültesi’ni tanıttı.

Haftanın son etkinliğinde tercih tanıtım uzmanı Ertuğrul Tut, Boğaziçi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine, “Sınav kaygısı, motivasyon” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.