Prof. Dr. Ülküer ÇGEDER Başkanlığında Güven Tazeledi…

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nurper Ülküer, Çocuk Gelişimi ve Eğitimcileri Derneği (ÇGEDER) tarafından düzenlenen 15’inci Seçimli Olağan Toplantısında güven tazeledi. 2 yılda bir yapılan başkanlık seçimlerinde Ülküer 3’üncü kez başkanlığa seçildi. 


Prof. Dr. Nurper Ülküer

Prof. Dr. Nurper Ülküer’in dernek başkanı seçildiği toplantıda Çocuk Gelişimi Bölümü Arş. Görevlisi Begüm Gamiş, Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu Mehmet Oğuzhan Körlü ve Songül Dakak’da yönetim kuruluna seçildi.

“Mesleğimizin odak noktası her zaman ‘çocuğun bütüncül gelişimi’ olacaktır”

Prof. Dr. Nurper Ülküer, odak noktasının çocuğun bütüncül gelişimi olduğunu vurgulayarak “Bu yeni dönemde amacımız çocuğun olduğu her yerde olmak. Mesleğimizin gereğini en yatkın ve etkin bir şekilde icra edecek meslektaşlarımızı desteklemek olacaktır. Meslektaşlarımızın özlük haklarını her platformda onlarla birlikte savunmaya devam ederken, onların çocuğa dokundukları her yerde, en iyi şekilde hizmet verebilmeleri için gerekli bilgi, beceri ve güveni onlara sağlayacak mesleki gelişim ve destek çalışmalarına bu dönem daha öncelik vereceğiz. Bunu yaparken mesleğimizin odak noktası her zaman ‘Çocuğun bütüncül gelişimi’ olacaktır.” dedi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)