Üsküdar İletişim öğrencileri bu yıl da Genç Kristal finalinde…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.56981

Üsküdar iletişim öğrencileri başarıdan başarıya koşuyor. Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri Burcu Genç ve Melda Zeynep Sarı bu sene de Genç Kristal yarışmasında finale kalmaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesi finale kalan iki vakıf üniversitesinden biri oldu. 

Bu yıl yarışmanın ana sponsoru Akbank olarak belirlendi ve yarışmaya katılan öğrenciler, Akbank tarafından verilen brief doğrultusunda yaratıcı projelerini geliştirdi.

Bu sene de finale kaldılar…

Verilen briefler doğrultusunda yarışmaya katılan projeler arasında Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri Burcu Genç ve Melda Zeynep Sarı’nın projesi bu sene de finale kalmaya hak kazandı. 

Genç ve Sarı projesinde:

“Cinsiyete dayalı ücret farkı (gender pay gap). İletişimin gücü ile cinsiyete dayalı ücret eşitsizliğini kamuoyunu gündeme getirmek. Akbank gibi öncü bir kurumun bu konudaki güçlü duruşunu ve politikalarını anlatmak.” briefinden yararlandı.

Üsküdar Üniversitesi listedeki iki vakıf üniversitesinden bir oldu

Aynı zamanda yayınlanan listede, Üsküdar Üniversitesi finale kalan iki vakıf üniversitesinden biri oldu.

2023 yılında da finalist olmuşlardı

Geçen sene de 2023 Genç Kristal yarışmasında Zeynep Sarı ve Burcu Genç, Doç. Dr. Cihan Becan danışmanlığında finale kalmıştı. Genç ve Sarı hazırladıkları sunumla finalist olmaya hak kazanmıştı. 

Ödül töreni 7 Ekim’de gerçekleştirilecek

Yarışmanın ödül töreni 7 Ekim’de Tersane İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Kristal Elma ev sahipliğinde Reklamcılık Vakfı tarafından 3’üncü ve 4’üncü sınıf üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışma, sektöre hazırlanan üniversite gençlerine ilham vermek ve onları reklam dünyasıyla buluşturmak amacıyla bu yıl yedinci kez gerçekleşiyor.
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)