Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’a Şanlıurfa’da büyük ilgi

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan eğitimci ve öğrencilerle buluşmaların sürdürüyor.  Gaziantep’in ardından Arıboğan bu kez de Şanlıurfa İlgi Koleji’nin düzenlediği ''İlgi Eğitim Sohbetleri'' programının konuğu oldu. Arıboğan, öğrencilere “Çölleşen dünyada iyiliği yeşertebilmek” başlığında konferans verdi.

Şanlıurfa İlgi Koleji konferans salonunda gerçekleşen konferansa öğrenciler ve eğitimciler yoğun ilgi gösterdi.

''İlgi Eğitim Sohbetleri'' kapsamında Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, “Çölleşen dünyada iyiliği yeşertebilmek” başlıklı konferansta katılımcılara önemli paylaşımlarda bulundu.

Programın sonunda katılımlarından dolayı İlgi Okulları Anadolu Fen Lisesi Müdürü İsmail Aşar, Prof. Dr. Arıboğan’a plaket takdim etti.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.