Stajyerlikte tutum ve davranış nasıl olmalı?

Stajyerlikte tutum ve davranış nasıl olmalı? 2Ergoterapi bölümü son dönem seminerinin konusu “Stajyerlikte Tutum ve Davranış” konuğu ise NPİSTANBUL Beyin Hastanesinden Uzm. Klnk. Psk. Yıldız Burkovik idi.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi bölümü tarafından düzenlenen seminerlerin sonuncusu yapıldı.

Bölüm başkanı Prof. Dr. Sevda Asqarova’nın öncülüğünde düzenlenen ilk dönem seminerlerin sonuncunun konusu “Stajyerlikte Tutum ve Davranış” dı.

Klnk. Psk. Yıldız Burkovik’in konuşmacı olarak katıldığı seminere öğrencilerin ilgisi yoğun olurken seminerin açılış konuşmasını Prof. Dr. Sevda Asqarova yaptı.

Burkovik, staj yapmanın amaçlarından ve stajın öğrencilere katkılarının önemine dikkat çektiği konuşmasında, staja veya uygulamaya çıkan öğrencilere gittikleri kurumda veya ortamda nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda paylaşımlarda bulundu.

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi olarak bünyelerinde stajyerler bulundurduklarını ifade eden Burkovik, öğrencilerin konuya ilişkin merak ettikleri soruları da cevapladı.

Asqarova, katılımından ve verdiği bilgilerden dolayı Burkovik’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Etkinlik fotoğraf çekimiyle sona erdi.