Üsküdar ailesi 6. Yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Anıtında

Üsküdar Üniversitesi üyeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da 15 Temmuz Şehitler Anıtını ve 15 Temmuz Hafıza Müzesini ziyaret etti. Şehitlik anıtında dua eden Üsküdarlı üyeler, o gece tarihe kazınan olayların sergilendiği hafıza müzesini de ziyaret etti.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü, 15 Temmuz Darbe Girişiminin 6. Yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Anıtı’na ziyaret düzenledi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka öncülüğündeki akademik ve idari kadro 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi gecesinde hayatını kaybeden ve 15 Temmuz Şehitler Anıtı’na isimleri yazılan 251 şehit için dua etti.

Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Niyazi Beki öncülüğünde gerçekleştirilen duanın ardından üyeler, Hafıza Müzesi de ziyarette bulundu.

Öğrenciler “Demokrasinin Bekçisiyiz” yazılı pankart da açtı.