“Değişim Benden Başlar” Projesi Kandilli Kız Lisesinde…

Üsküdar Üniversitesi, Üsküdar Kaymakamlığı, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen “Değişim Benden Başlar - Sosyal Medya Farkındalığı Projesi” kapsamında dördüncü seminer Kandilli Kız Lisesinde gerçekleştirildi. Proje koordinatörü Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal öğrencilere bilinçli sosyal medya kullanımı ve medya okuryazarlığına ilişkin önemli paylaşımlarda bulundu. 

Üsküdar’da eğitim gören bin 500 lise öğrencisine sosyal medya okuryazarlığı becerisi kazandırılmasının hedeflendiği “Değişim Benden Başlar- Sosyal Medya Farkındalığı Projesi” kapsamında proje ortakları, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Proje kapsamında bu kez de Kandilli Kız Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelindi. Proje koordinatörü Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal, seminerde sosyal medya okuryazarlığı ve sosyal medyayı bilinçli kullanmak başlığında önemli paylaşımlarda bulundu.

Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Biriminden Tercih Tanıtım Asistanı Melek Ozat da seminere eşlik ederek, Ünal ile birlikte öğrencilere bilgi aktarımında bulundu.

Öğrencilere eğitim sonrası sosyal medya farkındalığı ile ilgili 8 soruluk bir bilgi yarışması düzenlendi.

Bilgi yarışmasında birinci olan öğrenciye Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal’ın editörlüğünde çıkan “Sosyal Medya Psikolojisi” kitabı hediye edildi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)