2020 – 2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Fi-jital Eğitim Hakkında Önemli Duyuru

Koronavirüs tedbirleri kapsamında risklere bağlı olarak üniversitemizde 2020 – 2021 Akademik Yılı bahar dönemi eğitim-öğretim faaliyetleri ve ortak kullanım alanları ile ilgili aşağıdaki kararlar alınmıştır:

  1. Üniversitemizde 22 Şubat 2021 Pazartesi günü derslere başlanacak olan bahar yarıyılında teorik dersler çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Uygulama ve laboratuvar dersleri ise Fi-jial eğitim modeline uygun olarak karma (hibrit) şekilde verilecektir. Bu konudaki detaylı açıklamalara Enstitü/ Fakülte/ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu web sayfalarında yayımlanan duyurulardan erişilebilir.
  2. 05 – 18 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek vize sınavlarının çevrimiçi (online) olarak yapılması kararlaştırılmıştır. 07 – 21 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak final sınavlarının ise yüz yüze yapılması planlanmakta olup, pandeminin seyrine göre çevrimiçi (online) olarak yapılmasına karar verilmesi halinde ayrıca bir duyuru yapılacaktır.
  3. Hafta içi 08:30-20:00 saatleri arasında yerleşkelerimizde bulunan genel kullanım alanları (kütüphane, bilgisayar laboratuvarları vb.) Covid-19 kapsamında belirlenen kurallara göre açık olacaktır.
  4. Yerleşkelerimizde bulunan tüm yemekhane ve kafeteryalarımız planlanan saatler içerisinde Covid-19 kapsamında belirlenen kurallara göre hizmet vermeye devam edecektir.

Süreç içerisinde öncelikli temennimizin, Üsküdar Üniversitesi ailesinin tüm fertlerinin sağlık ve güvenliği olduğunu belirtmek isteriz.