Konsey üyeleri SHMYO ile toplandı…

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) , Üsküdar Üniversitesinin yeni seçilen Öğrenci Konsey başkan ve üyeleriyle bahar dönemi öncesinde toplantı gerçekleştirdi.

SHMYO Müdürü Doç. Dr. Mesut Karahan’ın başkanlığıyla gerçekleşen toplantıya Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Salih Tuncay, Öğr. Gör. Ömer Faruk Karasakal, Öğrenci Konsey Başkanı Emine Sıla Kanat, Başkan Yardımcısı F. Zehra Zelka ile SHMYO Temsilcisi Canan Demirbaş katıldı.

Bahar dönemi için planlamalar yapıldı!

SHMYO ve Öğrenci konseyi arasında gerçekleştirilen toplantıda, iletişimi güçlü tutarak sınıf temsilcileri ile işbirliği içerisinde bahar döneminin tamamlanması için gerekli planlamalar ele alındı.

Ayrıca, öğrencilerin danışman hocaları ve ilgili ders hocaları ile iletişimlerini kolaylaştıran STIX yazılımının daha etkin kullanılması ve bahar döneminde SHMYO öğrencileri ile ilgili yapılabilecek olan öğrenci etkinliklerine yoğunluk verilmesi hususu da değerlendirildi.