Oyuncular Platformu Aylık Olağan Toplantısı Yapıldı

Üsküdar Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü son sınıf öğrencisi ve platform üyesi oyuncu Kazım Arslantaş’ın girişimleriyle Oyuncular Platformu aylık olağan toplantısı Kuleli Askeri Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Kazım Arslantaş

Toplantıya birçok ünlü isim katıldı!

Toplantıda başta Türk Tiyatro ve Sinema oyuncusu İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Ferdi Atuner olmak üzere Murat Bölücek, Ali Ertan Güney, Kadergül Öztürk, Mustafa Keser, İsmet Çık, Cahit Bal, Cahit Çiftçi, Hacer Togay, Yapımcı Cengiz Sülüş, Ebru Çömlekçi, Yıldıray Yıldızoğlu, Bülent Gülhan, Ahmet Ürküt, Mehmet Ali Vergili, Özkan Keskintürk, Muharrem Erdemir, Adli Psikoloji Uzmanı Nuransa Tepeli ve dizi, reklam ve sinema filmlerinde yer alan yüze yakın oyuncu bir araya geldi.

Sektördeki sıkıntılara dair çözüm yolları arandı!

Aynı meslek gurubundan olan kişilerin bir araya geldiği toplantıda setlerde uygulanan farklı muameleler, ödemelerin geç olması ya da hiç ödenmemesi, bütçelerin düşük ve değişken olması gibi sektörle ilgili sorunlar konuşulup çözüm yolları arandı.

Ayrıca meslektaş olan oyuncular toplantı sırasında birbirleriyle kaynaşma fırsatı da yakaladı.