Üsküdar ailesinin yeni üyeleri Miço ve Lucky

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.56519

Farklı yerleşkelerinde bugüne kadar çok sayıda sokak hayvanının barınma ve beslenme ihtiyacını karşılayan Üsküdar Üniversitesi, sevimli köpek Miço ve Lucky için kimlik çıkardı. Onlar şimdi resmi olarak da Üsküdar Üniversitesi ailesinin birer üyesi. Belki de en sevilenleri…

Çarşı Yerleşkenin sevimli üyesi Miço…

Uzun süredir Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkede yaşayan Miço, kampüs içindeki varlığıyla Üsküdar Üniversitesi ailesi için adeta bir neşe kaynağı. 

Ailenin sevilen üyesi Miço, Çarşı Yerleşkede sabah gelenleri karşılıyor, akşam da uğurluyor… 

İhtiyaçları titizlikle karşılanan Üsküdar Yerleşkesinin sevilen üyesi Miço, şimdi kimlik belgesine de sahip.  

Miço’ya gösterilen bu ilgi ve alaka Üsküdar ailesinin hayvanlara karşı olan sevgi ve duyarlılığını da ortaya koyuyor. 

Sağlık Yerleşkesinin sadık dostu Lucky

Miço gibi Üsküdar ailesinin bir diğer sevimli üyesi de Lucky…

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Yerleşkesinde uzun süredir yaşayan Lucky de tıpkı Miço gibi üniversitenin resmi bir üyesi oldu. 

Akademik ve idari kadronun yanı sıra öğrencilerin de ilgi ve sevgisine sahip Lucky, kimlik belgesine kavuşarak Üsküdar Üniversitesi ailesine katılanlardan… 

Üsküdar Üniversitesinin hayvan haklarına duyarlılığı…

Üsküdar Üniversitesi, sadece Miço ve Lucky’yi değil, tüm sokak hayvanlarını korumaya yönelik örnek bir tutum sergiliyor. 

Farklı yerleşkelerinde oluşturulan kulübeleriyle kedi, köpek ve kuş…gibi sevimli dostlara yaptığı ev sahipliğiyle yardımsever tutumuyla dikkat çekiyor.  

Akademik, idari kadro ve öğrencileriyle Üsküdar Üniversitesi, sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılıyor. 
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)