BABE Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi



Üsküdar ÜniversitesiBağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Akademik Kurul Toplantısı Merkez Yerleşke Adli Bilimler Binasında gerçekleştirildi. Toplantıda aynı zamanda Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Adli Bilimler Lisans programı hakkında da bilgi alışverişi yapıldı.
Toplantıya, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan başta olmak üzere Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka, Rektör Yardımcısı ve Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çerezci’nin yanı sıra idari ve akademik kadro katılım sağladı.

“Adli Bilimlerin ekip ruhu ve aile bilinci etkileyici

Prof. Dr. Sevil Atasoy’un teşekkür konuşması ile başlayan toplantıda, yıl boyunca gerçekleştirilen çalışma ve etkinliklerin yanı sıra yeni eğitim öğretim dönemine yönelik hedefler de ele alındı. Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü ile Adli Bilimler Bölümü’nün başarılı performansının ödüllü öğrenci projeleri ve sektörden gelen geri bildirimler yoluyla kendilerine ulaştığını belirten Prof. Dr. Tarhan, Adli Bilimler Bölümü’nde gördüğü ekip ruhu ve aile bilincinin etkileyici ve çok önemli olduğunu söyledi.

Toplantıda Adli Bilimler lisans ve yüksek lisans programlarının yükselen başarı grafiğini sürdürmek için yapılması gerekenler ve 2019-2020 eğitim öğretim yılı değerlendirildi.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)