Covid 19'a Matematiksel Bakış...

Dr. Öğr. Üyesi Burcu Gürbüz

Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Dr. Öğr. Üyesi Burcu Gürbüz, World Speech Day of Morocco-2020'ye konuşmacı olarak katıldı. 100’den fazla ülkeden konuşmacının katıldığı etkinlikte Gürbüz, "A Mathematical Approach to Covid-19/ Covid-19'a Matematiksel Bir Yaklaşım" başlığı altında konuşma gerçekleştirdi.

Dr. Öğr. Üyesi Burcu Gürbüz

Covid-19 sonrası dünya kadınlarının bakış açısı

Etkinlik bu yıl Fas, Mohammed Premier Oujda Üniversitesi'nde Prof. Dr. Saida Belouali ev sahipliğinde "Women's perspectives on world post Covid-19/ Covid-19 Sonrası dünya kadınlarının bakış açısı" başlığı ile İngilizce, Fransızca ve Arapça dillerinde online olarak düzenlendi.Program kapsamında Üsküdar Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Burcu Gürbüz,  "A Mathematical Approach to Covid-19/ Covid-19'a Matematiksel Bir Yaklaşım" konulu bir konuşma gerçekleştirdi.

Dünya vatandaşlığı ile köprüler kuruluyor

"World Speech Day", platformu 100'den fazla ülkede açık etkinlikler düzenleyerek insanları konuşma yapmaya ve fikirlerini paylaşmaya teşvik etmek için düzenleniyor. İnsanlara dünya vatandaşlığı ile aralarında köprüler kurulabileceğini gösteren bir ortam sunan platform British Council ile ortak çalışmalar da yürütüyor.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)