Prof. Dr. Sevil Atasoy, Çankırı’da öğrencilerle buluştu

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy, Çankırı Şehit Hasan Gülhan Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. İki farklı konu ve oturumda öğrencilerle buluşan Atasoy’a öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

“Kusursuz Cinayet Yoktur” ve “Mucize Deliller” başlıklarında sabah ve öğle olmak üzere iki farklı oturumda öğrencilerle bir araya gelen Atasoy’u yaklaşık 500 öğrenci ilgiyle dinledi.

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, katılımı ve konuşmasından dolayı Prof. Dr. Sevil Atasoy'a teşekkürlerini iletti.

Konferansın ardından öğrencilerin sorularını da cevaplayan Atasoy’a Çankırı Şehit Hasan Gülhan Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Yolcu, plaket ve hediye taktim etti.