Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın yanı sıra farklı üniversitelerden Mühendislik Fakültesi Dekanlarının katıldığı toplantı Yüksek Öğretim Kurulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yükseköğretimin gelecekteki vizyonu tartışıldı

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın sunumlarını gerçekleştirdiği toplantıda yükseköğretimin gelecekteki vizyonunun ana hatları ve YÖK 100/2000 projesi katılımcılara anlatıldı.
Toplantının devamında mevcut mühendislik fakültelerindeki eğitimin dijitalleşmesi ve geleceğe yönelik değişimi konusunda beyin fırtınası gerçekleştirildi.