Psikoloji Bölümünün İngilizce seminerine yoğun ilgi

Üsküdar Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) Bölümü çok sayıda öğrencinin katıldığı bir bölüm semineri etkinliği düzenledi. Programa Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Asil Özdoğru ile Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Merve Çebi ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Berna Sarı konuşmacı olarak katıldı.

Merkez Yerleşke Ayhan Songar Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde insan beyni ve davranışları hakkında yanlış inançlar, nöromitler, frenoloji ve yaşlanma hakkında bilgiler paylaşıldı.

Etkinlik dilinin İngilizce olması ve Üniversite Kültürü dersi kapsamında yer alması dolayısıyla İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin yanı sıra Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinden öğrenciler salonu tamamen doldurdu.

Etkinlik sonunda soruları cevaplayan konuşmacılar ilerleyen dönemlerde farklı İngilizce etkinlikler de düzenleneceğini belirtti.

Etkinlik, konuşmacı ve katılımcıların toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.