Baz istasyonlarında doğru ölçüm teknikleri tartışıldı

Avrupa'da kullanılan ölçüm metodu seviyesine ulaşılması ve elektromanyetik kirlilik ölçümlerinin yüksek doğruluk ve düşük belirsizlikle gerçekleştirilebilmesini amaçlayan çalıştaya GSM operatörleri, telekomünikasyon şirketleri Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan ve Üniversitelerden çok sayıda araştırmacı katıldı.

Elektromanyetik kirliliğin tartışıldığı çalıştayda baz istasyonlarında doğru ölçüm teknikleri ve yönetmeliklerdeki belirsizlikler değerlendirildi.