Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü tezlerini sundu

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü 4’üncü sınıf öğrencileri bir yıl boyunca hazırlıklarını sürdürdükleri tezlerini sundu. Öğrenciler seçtikleri markalar için yürüttükleri reklam kampanyalarını jüri üyeleri ile paylaştı.

Üsküdar Üniversitesi Fuat Sezgin Konferans Salonunda 2 gün boyunca gerçekleşen etkinliğin jüri üyeleri arasında Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özgül Dağlı, Doç. Dr. Dinçer Atlı, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros Ntapiapis, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Halkla İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Şaha Burcu Baygül Özpınar, Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özge Uğurlu Akbaş, Reklam Tasarımı ve İletişimi Arş. Gör. Burak Çeper ile Reklam Tasarımı ve İletişimi Arş. Gör. Nihan yer aldı.

Öğrencilerin kampanyalarını değerlendiren jüri üyeleri yürüttükleri kampanyalar ile ilgili öğrencilere sorular yöneltti.

Tezlerini başarı ile sunan öğrenciler mezun olmaya hak kazandı