Odyoloji Bölümü öğrencileri projelerini sundu

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi “Sadece Öğrenci Sempozyumu” etkinliğini gerçekleştirdi. Öğrencilerin aktif rol aldığı sempozyumda Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji bölümü 4’üncü sınıf öğrencileri proje sunumlarını gerçekleştirdi.

Sunumların değerlendirilmesi için oluşturulan jüri ekibinde, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Didem Şahin Ceylan, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros Ntapiapis, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Dr. Öğr. Üyesi Tolga Erkan, Üsküdar Üniversitesi Genç Beyinler Akademisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, PARGE Proje Geliştirme Direktörü Dr. Nebiye Yaşar, Üsküdar Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörü Tahsin Aksu, Üsküdar Üniversitesi İşaret Dili Eğitmeni Ahmet Kerem Erkan, Üsküdar Üniversitesi Yazı İşleri ve Arşiv Yöneticisi Feray Bayav, Uzm. Odyolog Engin Danışmen, Erişçi Ürün Müdürü Mine Tuna, İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği Erişilebilirlik Komisyonu Başkanı Onur Cantimur görev aldı.

“Sadece Öğrenci Sempozyumu” ile ilgili bilgi verildi

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleşen sempozyum saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sempozyumun sunuculuğunu Odyoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Tuğba Nida Aydoğan üstlendi. Odyoloji Bölümünün gerçekleştirdiği etkinliklerle ilgili kesitler sunan Aydoğan, Sadece Öğrenci Sempozyumunun her aşamasının öğrencilere ait olduğunu, öğrenci odaklı bir sempozyum olduğunu ifade etti.

Öğrenciler projelerini sundu!

Açılış konuşması ardından Odyoloji Bölümü 4’üncü sınıf öğrencileri proje sunumlarını gerçekleştirdi. Projeleri hakkında bilgi veren öğrenciler, jüri üyelerinin değerlendirmelerini ve eleştirilerini dinledi. Proje sunumları soru cevap eşliğinde gerçekleşti.

Odyoloji Bölümü mezun öğrenciler de bir araya geldi

Üsküdar Üniversitesi Odyoloji Bölümü mezun öğrencileri Esra Buğra, Hilal Kavrut, Kübra Binay, Sedanur Dangır, öğrencilerle sektör deneyimlerini paylaştı. İşe giriş süreci ve iş hayatı ile ilgili paylaşımlarda bulunan mezun öğrenciler, meslektaş adaylarına işlerini severek yapmalarını öğütledi. Konuşmalarından dolayı Esra Buğra, Hilal Kavrut, Kübra Binay, Sedanur Dangır’a, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Didem Şahin Ceylan teşekkür belgesi takdim etti.

Sempozyumunda tiyatro gösterimi de gerçekleşti.

Merkezi sinir sistemi (MSS) video ve kahoot bilgi yarışmasının da yer aldığı sempozyumda kazanan gruplara ödül verilmesi ardından sempozyum sona erdi.