Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerinden sosyal sorumluluk projeleri



Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencileri Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Öğrencilerin ders kapsamında yürüttüğü “Yanımda Su Var” ve “Her Eve Tarım” kampanyası yoğun ilgi görüyor.

Üsküdar Üniversitesinden projelere tam destek!

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şaha Burcu Baygül Özpınar’ın Halkla İlişkiler Bölümü 3. Sınıf öğrencilerine verdiği Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında öğrencilerin hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerine İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör de destek sağlıyor. Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, kampanyayı yürüten öğrencilerin Güney Yerleşke bahçesinde açtıkları standı ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi aldı.

“Yanımda Su Var” kampanyasına ilişkin bilgi verildi

Halkla İlişkiler Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden İsmail Karakuş Erikli su desteği ile yürütülen kampanyanın amacı ve ileriye dönük hedefleri ile ilgili bilgi verdi. Karakuş, “Gündelik hayattaki sözlerle insanlardaki su bilincini oluşturmaya çalışıyoruz, su bir ihtiyaçtır ve su olmazsa olmaz. İnsan sonuna kadar su içebilir. Suyun çok önemli olduğunu biliyoruz ve proje ile insanlarda bilinçli tüketici toplumu oluşturmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.



“Her Eve Tarım” kampanyasına ilişkin bilgi verildi

Halkla İlişkiler Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden Sertan İnan “Her eve Tarım” projesi ile ilgili paylaşımlarda bulundu. İnan, “Projenin genel amacı kentleşmiş yapıda insanların kendi ihtiyaçları sağlamak üzere tarım yetiştirebilmesini sağlamak bunun içinde insanları bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Meyve sebze fiyatlarındaki artış için insanlara bir alternatif oluşturmak istiyoruz. Tarımın unutulmasını önlemek ve genç kuşakları tarım konusunda bilinçlendirmek istiyoruz” şeklinde ifade etti.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)