Facebook Pixel Code

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü videosu

T.C. Üsküdar Üniversitesi Logo

Üsküdar Üniversitesi

İş yaşamında kullanılan yazılımlar ve teknolojiler konuşuldu

Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor direktörlüğü ile Yapay Zekâ ve Geliştirme Kulübü tarafından düzenlenen “Mobil Uygulama Geliştirme Workshop” etkinliğinin konuğu Bilge Adam akademisinden Murat Vuranok oldu. Etkinlikte iş yaşamındaki kullanılan yazılımlar ve teknolojiler hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

Merkez Yerleşkede gerçekleştirilen etkinlikte Vuranok, Bilge Adam Akademisi hakkında bilgiler verdi. Vuranok iş yaşamında kullanılan yazılımları ve teknolojileri öğrencilere aktardı.

Öğrencilere yazılımları ve teknolojileri nasıl kullanmaları gerektiğini anlatan Vuranok ardından da öğrencilerle uygulama gerçekleştirdi.

Etkinlik soru-cevap kısmından sonra sona erdi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)