Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan Gentleman ödülüne layık görüldü

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, İtalya merkezli Gentleman Dergisi'nin Türkiye ayağında her yıl düzenlenen Gentleman Balosu ve Ödül Törenin'de "Dünya'da Erkek Egemen Alanlarda Yaptığı Ses Getiren Çalışmalar" nedeni ile "Kadın Özel Ödülü" ne layık görüldü. Zorlu Center’daki Raffles Otel'de gerçekleşen törende 2019 yılının “Gentleman”larına ödülleri takdim edildi.

Türk İş ve Cemiyet dünyasının yoğun katılımının olduğu gecede ödülünü Pegasus Havayolları Ceo'su Mehmet Nane'nin takdimi ile alan Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, teşekkür konuşmasında toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine vurgu yaparak Türk kadınının önünü açan 1930'lardaki devrimsel kararların mimarı Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ile andığını da belirtti.