Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan IBPF 2019’a katıldı

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan IBPF 2019’a katıldıÜsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu IBPF 2019’a konuşmacı olarak katıldı.“Geleceğin Türkiyesi için Eğitim Çözümleri”  teması altında Cemal Reşit Rey Kongre Merkezinde düzenlenen forumda Arıboğan, alanında saygın üniversitelerden aldığı eğitimden, Politik Psikoloji Merkezine uzanan eğitim hayatına dair önemli paylaşımlarda bulundu.

Boğaziçi Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının öncülüğünde, mensuplarını gönüllülük ve medeniyet bilinci temelinde buluşturarak; onların önderlik ve yöneticilik yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla 1996 yılından bu yana faaliyetleri sürdürmekte olan Boğaziçi Yöneticiler Vakfı, vizyon etkinliği olan Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu IBPF 2019 alanında uzman kişileri bir araya getirdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un onur konuğu olduğu IBPF 2019’da ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarındaki farklı uygulamaları ele alındı.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)