Üsküdar Üniversitesi Emniyetin 174. Kuruluş yıldönümü programına katıldı

Üsküdar Üniversitesi Emniyetin 174. Kuruluş yıldönümü programına katıldı

Üsküdar Üniversitesi Adli Bilimler öğretim üyeleri, Emniyet Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü kapsamında İstanbul Polis Eğitim ve Kongre Merkezinde yapılan “Dijital Çağda Güvenliğin Dönüşümü ve Bir İç Güvenlik Aktörü Olarak Polis" sempozyumuna katıldı.

Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsünü temsilen Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Kaan Yılancıoğlu, Dr. Öğretim Üyesi Aylin Yalçın Sarıbey, Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Ünsal ve Dr. Öğretim Üyesi Zekai Genç ile Strateji Geliştirme Direktörü Ayşe Öztürk, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’ın davetlisi olarak sempozyuma katılım sağladı.

Üsküdar Üniversitesi Emniyetin 174. Kuruluş yıldönümü programına katıldı 2

Sempozyuma İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı, İstanbul İl Emniyet Müdürü, çeşitli Üniversitelerin Rektörleri, Emniyet teşkilatı mensupları ile akademisyenler de katılım sağladı.

İl Emniyet Müdürünün 2018 yılı Suç Profili sunumuyla başlayan sempozyum, diğer konuşmacıların “Dijital Dönüşümde Suç ve Suçluyla Mücadele” konuları hakkındaki görüş alışverişi ve tartışmaları ile son buldu.

Emniyet Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan da  İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’a çiçek gönderdi.

Üsküdar Üniversitesi Emniyetin 174. Kuruluş yıldönümü programına katıldı 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)