Avrupa’da staj fırsatı öğrencilere sunuldu


Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler asistanı Özge Alacakoç’un sunumuyla öğrencilere Avrupa Staj Konsorsiyumu anlatıldı.

Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğrt. Üyesi Shirin Tarbıat ve Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomühendislik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuba Sevimoğlu katılım sağladı.

Avrupa’da staj fırsatı öğrencilere sunuldu

Avrupa Staj Konsorsiyumu hakkında öğrencilere genel bilgi veren Alacakoç, başvuru şartları, vize, kabul mektubu gibi konularla ilgili açıklamalar yaptı.

“ Avrupa’da staj yapmak kaçırılmayacak bir fırsat”

Avrupa’da staj yapmanın öğrencilere kazandıracağı vizyon ve misyona değinen Özge Alacakoç, Avrupa’da staj yapma fırsatının öğrenciler tarafından kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu söyledi.

Avrupa’da staj fırsatı öğrencilere sunuldu 2

Mühendislik Fakültesi Öğretim üyeleri Tarbıat ve Sevimoğlu ise Avrupa stajının Mühendislik Fakültesi öğrencileri için faydalarından bahsederek gidebilen her öğrencinin Avrupa’da staja gitmesini ve kendilerine bir şeyler katması gerektiğini söylediler.

Etkinlik sonunda öğrencilerin soruları cevaplandı.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)