Sağlık Akademisinden Üsküdar’a başarı belgesi

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Birimi Eğitim Bölümü tarafından düzenlenen ‘Sağlık Akademisi Eğitim Programı’ tamamlandı. Eğitimi başarıyla tamamlayan Üsküdar Üniversitesi Sağlık Yönetimi 4. Sınıf öğrencisi Zeynal Abidin Kocadağ da başarı belgesi almaya hak kazandı.

Sağlık Akademisinden Üsküdar’a başarı belgesi 2İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teorik bilgilerin saha ile bütünleştirilmesi, alanında uzman ve deneyimli yöneticilerin yeni yönetici adaylarına bilgi ve tecrübelerini aktarması amacıyla düzenlenen Sağlık Akademisi Eğitim Programı 04.09.2018- 21.11.2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Eğitimin tamamlanmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü Sultanahmet Ek Hizmet Binasında kapanış töreni düzenlendi.

Törenin açılış konuşmasını İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu gerçekleştirdi.

Başkan ve Başkan Yardımcılarının da katıldığı törende, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Yönetimi 4. Sınıf öğrencisi Zeynal Abidin Kocadağ göstermiş olduğu başarıyı istinaden başarı belgesi ve katılımcı belgesi almaya hak kazandı.

Sağlık Akademisinden Üsküdar’a başarı belgesi 3