Avrupa Staj Konsorsiyumu ikinci dönem tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörlüğünün düzenlediği Avrupa Staj Konsorsiyumu tanıtım toplantısının ikinci dönemdeki ilk toplantısı gerçekleşti.

Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleşen programda Uluslararası İlişkiler Asistanı Özge Alacakoç, Avrupa Staj Konsorsiyumunda ilk olarak Erasmus programı, programın amacı, başvuru sürecini, başvuru aşamalarında gerekli olacak belgeleri ve koşulları ve hibe konuları hakkında bilgi verdi.

Avrupa Staj Konsorsiyumu ikinci dönem tanıtım toplantısı gerçekleştirildi 2

Tüm duyuruların web sitesi üzerinden yapıldığını dile getiren Alacakoç “Aynı zamanda web sitede hocalarla alakalı bilgiler bulunmakta. Bu ne için önemli? Çünkü başvuru sürecinden sonra karşı üniversiteye gidildiğinde hocalarla akademik olarak detaylar için mutlaka görüşülmesi gerekiyor. Bunun için biz ne kadar mesaj ile bilgilendirsek de web sitemizi güncel olarak takip etmelisiniz”  dedi.

Uluslararası İlişkiler Uzmanı Betül Nur Konuk ve Özge Alacakoç, öğrencilerin merak ettiği sorulara da cevap verdi.

Avrupa Staj Konsorsiyumu tanıtım toplantıları 11 ve 18 Şubat tarihleri arasında Üsküdar Üniversitesinde devam edecek.