Bilim Olimpiyatları Öğrencileri 3. kez Üsküdar’da

Üsküdar Üniversitesi, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Bilim Olimpiyatları Enstitüsü “İstanbul Bilim Olimpiyatları Projesi” kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerini Çarşı Yerleşkesinde 3. kez misafir etti. Öğrenciler kampta sıkı bir çalışmayla olimpiyatlara hazırlandı.

Üsküdar Üniversitesinin daha önce de İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Bilim Olimpiyatları kampı kapsamında öğrencileri Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesinde misafir etmişti.

Bilim Olimpiyatları Öğrencileri 3. kez Üsküdar’da 2

Lise ve ortaokul öğrencileri önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda da Bilim Olimpiyatları projesi kapsamında 21 Ocak – 1 Şubat 2018 tarihleri arasında Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkede öğrenimle dolu bir haftadan fazla zaman geçirdi.

Öğrenciler 12 gün boyunca aldıkları eğitimlerin yanı sıra sosyalleşti ve üniversite ortamını gözlemleme fırsatını bulmuş oldu.

Bilim Olimpiyatları Öğrencileri 3. kez Üsküdar’da 3

Haber- Fotoğraf: Betül Yiğit