Üsküdar Üniversitesi FEDEK Kurum Bilgilendirme Çalıştayında

Üsküdar Üniversitesi FEDEK Kurum Bilgilendirme ÇalıştayındaFen, Edebiyat, Fen - Edebiyat, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) tarafından düzenlenen Kurum Bilgilendirme Çalıştayına Üsküdar Üniversitesinden Akademik ve İdari Çalışanlar katılım sağladı.

FEDEK tarafından düzenlenen 2019 Yılı Kurum Bilgilendirme Çalıştayında Prof. Dr. Sermin Örnektekin liderliğinde Prof. Dr. Figen Kadırgan, Prof. Dr. Osman Yavuz Ataman ve Prof. Dr. Ayşe Kara Hansen sunumlarını gerçekleştirerek katılımcıları bilgilendirdi.

11 farklı üniversiteden 50 katılımcı ile birlikte gerçekleşen çalıştay 4 oturum olarak düzenlendi.

Birinci ve ikinci oturumda “Programların değerlendirme Ölçütleri ve Değerlendirme esnasında karşılaşılan sorunlar” ile ilgili Prof. Dr. Sermin Örnektekin ve Prof. Dr. Figen Kadırgan bilgilendirmeler yaptı.

Üsküdar Üniversitesi FEDEK Kurum Bilgilendirme Çalıştayında 2Üçüncü oturumda Prof. Dr. Osman Yavuz Ataman tarafından “Ölçme ve Değerlendirme Hazırlığında önemli noktalar olarak belirtilen ölçütler” hakkında bilgilendirme yapıldı.

Sunumun ardından katılımcıların bilgileri, değerlendirme esnasında oluşan durumların FEDEK Değerlendirme takımı olarak nasıl değerlendirildiğini gösteren grup çalışmaları ile desteklendi.

Son oturumda Prof. Dr. Ayşe Kara Hansen tarafından “Değerlendirme Süreci ve Saha Ziyareti” ile ilgili bilgiler verilerek katılımcıların süreç ile ilgili soruları yanıtlandı.

Üsküdar Üniversitesi katılımcılarından İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji (İngilizce) Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Asil Özdoğru ve Felsefe Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Yazıcı’nın geçmiş değerlendirme süreci ile ilgili soruları FEDEK Üyeleri tarafından yanıtlanarak oturum sonlandırıldı.

Çalıştay sonunda tüm katılımcılara sertifikaları verildi. FEDEK Üyeleri ve Üsküdar Üniversitesi katılımcılarının toplu fotoğraf çekimi ile çalıştay sona erdi.

Üsküdar Üniversitesi FEDEK Kurum Bilgilendirme Çalıştayında 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)