Facebook Pixel Code

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü videosu

T.C. Üsküdar Üniversitesi Logo

Üsküdar Üniversitesi

Üsküdar Üniversitesi ilk doktora mezununu verdi

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında özgün eğitim modeliyle dikkat çeken Üsküdar Üniversitesi ilk doktora öğrencisini mezun etti. Dr. Abdulkadir Ertaş, “Hastanelerde Örgüt Kültürünün Bilgi Yönetimi Uygulamalarına Etkisi” başlıklı teziyle Sağlık Yönetimi Doktora programından üniversitenin ilk Dr (PhD) mezunu oldu.

Dr. Abdulkadir Ertaş’ın tezinin danışmanlığını Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcı Prof. Dr. Mehmet Zelka yaptı.

Doktora tezini veren Ertaş’ı tebrik eden Zelka, Ertaş’a doktora cübbesini giydirerek fotoğraf çektirdi.

Öte yandan, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan doktorasını başarıyla tamamlayan Dr. Abdülkadir Ertaş’ı kutlayarak “İlk araştırma görevlilerimizden ve ilk doktora öğrencilerimizden olan Dr. Abdülkadir Ertaş’ı ve değerli hocalarını tebrik ederim.

Bir üniversitenin en birinci üretimi yetkin ve nitelikli akademisyen yetiştirmektir. Bilim dünyasına katkı yapmaya devam edeceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Üsküdar Üniversitesi ilk doktora mezununu verdi 2

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)