Üsküdar Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğrencilerinin mezuniyet projeleri kısa film gösterimi Fuat Sezgin Konferans salonunda iki gün süren programla gerçekleştirildi.

Film gösterimi programında Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Arda Odabaşı, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Can Diker, Dr. Öğr. Üyesi Hale Yaylalı, Dr. Öğr. Üyesi Esennur Sirer, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Osmanoğlu ve Görüntü Yönetmeni Ege Ellidokuzoğlu jüri üyeliği yaptı.

Kısa film sunumu programında jüri üyeleri öğrencilerin filmlerini yorumlarken kamera açılarına, renk tonlarına, çekilen mekânlara ve senaryoların önemi üzerinde durdu.

Radyo, Televizyon ve Sinema öğrencilerinin mezuniyet proje film gösterimi yapıldı 2

Fuat Sezgin Konferans salonunda gerçekleşen film gösterimi iki gün sürdü.

Programının ilk gününde Yol, Yaşamak, Baston, Uğur, Balkon, Sığınak, Bu Kadar isimli kısa film gösterimleri yapıldı.

İkinci gün ise öğrenciler tarafından çekilen Siyahtan Sonra, Çardaklı, Hapan, Aliye Anne adlı kısa film ile 0 Spor TV programı gösterimi oldu.

Öğrencilerin başarılı çalışmalarının sergilendiği film gösterimi jüri üyelerinin puanlamalarıyla sona erdi.