Anadolu Toastmasters Kulübü ikinci kez Üsküdar Üniversitesinde

Anadolu Toastmasters Kulübü ikinci kez Üsküdar Üniversitesinde

Üsküdar Üniversitesi, Anadolu Toastmasters Kulübüne kapılarını yeniden açtı. İkinci kez gerçekleşen Anadolu Toastmasters Kulüp toplantısında “Grup Ruhu” konusu ele alındı. Feray Özen, grup ruhu ve ekip ruhu arasındaki farklara değinerek grupların hayatımızdaki önemini vurguladı.

Anadolu Toastmasters Kulübü ikinci kez Üsküdar Üniversitesinde 2

Toastmasters Kulübü ile ilgili bilgi verildi

Üsküdar Üniversitesi Güney Yerleşke Duha Beker Konferans salonunda gerçekleşen toplantının başkanlık ve toplantı ustası görevlerini Feray Özen üstlendi. Özen, katılımcılara Toastmasters Kulübü ile ilgili bilgi verdi. Toplantı boyunca üyelerin üstleneceği görevler ile ilgili açıklamalarda bulunan Özen, katılımcılara hazırlanmış konuşmacıları tanıttı.

Anadolu Toastmasters Kulübü ikinci kez Üsküdar Üniversitesinde 3

Yapamazsın…

Toplantının hazırlanmış konuşmalarından ilkini Sercan Akdemir yaptı. Sercan Akdemir konuşmasını yapmadan önce kendisini değerlendirecek olan Figen Çavuşoğlu, konuşmanın amacı ve konuşmacıdan beklentilerini dile getirdi. Akdemir, “Yapamazsın” konulu konuşmasını gerçekleştirdi. 

Anadolu Toastmasters Kulübü ikinci kez Üsküdar Üniversitesinde 4

Yol Benim…

Anadolu Toastmasters Kulüp toplantısının ikinci konuşmacısı Merve Sabay oldu. Merve Sabay’ın değerlendiricisi Feray Özen konuşmanın amacı ile ilgili beklentilerini ifade etti. Sabay, “Yol Benim” konulu konuşmasını yaptı.

Anadolu Toastmasters Kulübü ikinci kez Üsküdar Üniversitesinde 5

“Samimiyet…

Anadolu Toastmasters Kulüp toplantısının son hazırlanmış konuşmasını “Samimiyet” konusu ile Galip Ölmez yaptı. Ölmez’in değerlendiricisi Ömer Kaya oldu. Kaya, konuşmanın amacı ile ilgili beklentilerini belirtti.

Anadolu Toastmasters Kulübü ikinci kez Üsküdar Üniversitesinde 6

Grup ruhu ile ilgili sorulara doğaçlama cevaplar verildi

Anadolu Toastmasters Kulüp toplantısı hazırlanmış konuşmalar ardından doğaçlama konuşmalar oturumu ile devam etti. Oturumu Sertif Ataç yönetti. Ataç, grup ruhu ile ilgili sorular sordu. Soruları cevaplayan katılımcılar doğaçlama performans sergiledi.

Konuşmacılar değerlendirildi

Toplantının değerlendirme oturumunu Ömer Kaya üstlendi. Figen Çavuşoğlu, Feray Özen ve Ömer Kaya hazırlanmış konuşmacıları değerlendirdi.

Toplantı ustası konuşmacılara ödüllerini taktim etti

Üyeler tarafından verilen oy sonucu en başarılı hazırlanmış konuşmacı Sercan Akdemir oldu.

Üyeler tarafından verilen oy sonucu en başarılı doğaçlama konuşmacısı ise Kelime Ustası ve Medya Ustası görevlerini üstlenen Tuncay Işık oldu.

Üyeler tarafından verilen oy sonucu en başarılı değerlendirme konuşmasını yapan da Ömer Kaya oldu. Toplantının kapanış konuşmasını, Toplantı Ustası Feray Özen yaptı.

Anadolu Toastmasters Kulüp toplantısı toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Anadolu Toastmasters Kulübü ikinci kez Üsküdar Üniversitesinde 7

Haber- Fotoğraf: Merve Özkan
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)