Ürdün Jerash Üniversitesi ile işbirliği anlaşması imzalandı

Ürdün Jerash Üniversitesi ile işbirliği anlaşması imzalandı

Ürdün, Jerash Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ziad Mohammad Rabie, Dr. Mowafaq Alshafir ve Uluslararası İletişim Direktörü Ahmed Al Hawamdeh Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti. Düzenlenen toplantının ardından iki üniversite eğitim alanında anlaşma imzaladı.

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke İcadiye Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Genel Sekreter Selçuk Uysaler, Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular, Genel Sekreter Yardımcısı Asil Barış Bağ katıldı.

Ürdün Jerash Üniversitesi ile işbirliği anlaşması imzalandı 2

Türkiye’de sadece Üsküdar Üniversitesinde!

Misafir heyete üniversite hakkında bilgi veren Prof. Dr. Muhsin Konuk, UNESCO TWAS tarafından belirlenen “Mükemmeliyet Merkezi” ödülünün Türkiye’den sadece Üsküdar Üniversitesinin aldığını söyledi.

Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular da Üsküdar Üniversitesi bölümleri hakkında bilgi vererek Ürdün ile olan akreditasyondan bahsetti.

Ürdün Üniversitesi Öğretim Üyesi Ahmed Al Hawamdeh; Ürdün Jerash Üniversitesinin akredite bir üniversite olduğunu dile getirdi. Jerash Üniversitesinin özel bir üniversite olduğunu ve 11 kampüsü kapsadığını belirtti.

Üsküdar ve Jerash Üniversitesi anlaşma imzaladı!

Üsküdar Üniversitesi ve Ürdün Jerash Üniversitesi arasında eğitim alanında işbirliği anlaşması imzalandı.

Konuk heyete hediye takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Ürdün Jerash Üniversitesi ile işbirliği anlaşması imzalandı 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)