Lider Sağlık Yöneticileri sertifikalarını aldı

Lider Sağlık Yöneticileri sertifikalarını aldı

Üsküdar Üniversitesi ile İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü üst düzey yöneticileri “Liderlik ve Etkin Yöneticilik” eğitimi programını başarıyla tamamladı.

Lider sağlık yöneticilerinin liderlik özelliklerini keşfederek sahip oldukları özelliklerini nasıl daha etkin kullanabileceklerinin farkına varmaları ve kendi liderlik tarzlarını oluşturarak, yaratıcı takımlar kurmalarının hedeflediği eğitim programında yenilikçi eğitim oyunları ile uygulamalı çalışmalar gerçekleştirildi.

Lider Sağlık Yöneticileri sertifikalarını aldı 2

8 hafta süren programda üst düzey sağlık yöneticileri, liderlik gelişimi ile ilgili olarak çatışma yönetimi, takım olma, motivasyon, kriz yönetimi, farklılıkların yönetimi, yenilikçi ve yaratıcı problem çözme, değişim yönetimi, çalışan bağlılığı, vizyon oluşturma gibi konu başlıklarında eğitimler aldı.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü  Sultanahmet Ek Hizmet Binasında düzenlenen son eğitim programı sonunda İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu katılımcılara liderlik yolculuğunda sürekli gelişimin öneminden söz etti ve tüm sağlık çalışanlarının yetkinliklerini artırmaları yönünde kendilerine destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Lider Sağlık Yöneticileri sertifikalarını aldı 3

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın “Aşk Terapi’’ isimli kitabının da katılımcılara hediye edildiği törende İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu tarafından başarılı olan katılımcılara sertifikaları törenle teslim edildi.

Prof. Dr. Memişoğlu ayrıca, eğitim programında eğitimen olarak görev yapan Genç Beyinler Akademisi Direktörü Dr. Nebiye Yaşar ve Üsküdar Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dinçer Atlı’ya ve Üsküdar Üniversitesi’ne işbirliği konusundaki destekleri için teşekkürlerini iletti.

Lider Sağlık Yöneticileri sertifikalarını aldı 4
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)