Anadolu Toastmasters Kulübü Üsküdar Üniversitesinde

Anadolu Toastmasters Kulübü Üsküdar Üniversitesinde

Üsküdar Üniversitesi Anadolu Toastmasters Kulübü toplantısına ev sahipliği yaptı. Teması “Gelecek” olan toplantı da gelecek de insanı bekleyen gelişmeler ve öngörülemeyen gelecek tartışıldı. Toplantı ustası görevini Samed Yayla üstlendi. Yayla, toplantı akışını ve toplantı boyunca üyelerin üstleneceği görevler hakkında bilgi verdi.

Anadolu Toastmasters Kulübü Üsküdar Üniversitesinde 2

“Akıl okuma bilim kurgu değil, gerçek olacak”

Üsküdar Üniversitesi Güney Yerleşke Duha Beker Konferans salonunda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını Anadolu Toastmasters Kulübü Başkanı Filiz Demirci yaptı. Demirci, Anadolu Toastmasters Kulübü ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Toplantı ustası Samed Yayla, insanların bugünden itibaren gelecekte bekleyen gelişmelere değindi. “2-3 yıl sonra sürücüsüz otomobiller kapımızda olacak, insanların her hareketi enerji kaynağı olarak kullanılabilecek, akıl okuma bilim kurgu değil, gerçek olacak” dedi.

Toplantının hazırlanmış konuşmalar aşamasında Toplantı Ustası Samed Yayla hazırlanmış konuşmacılar hakkında bilgi verdi.

Anadolu Toastmasters Kulübü Üsküdar Üniversitesinde 3

 Bilinmezi Kucaklamak…

Toplantının hazırlanmış konuşmalarından ilkini Feray Özen yaptı. Feray Özen konuşmasını yapmadan önce kendisini değerlendirecek olan Sertif Ataç, projenin amacı ile ilgili beklentilerini dile getirdi. Özen, “Bilinmezi Kucaklamak” konulu konuşmasını gerçekleştirdi. 

Anadolu Toastmasters Kulübü Üsküdar Üniversitesinde 4

İçimden Geldi konuşması…

Anadolu Toastmasters Kulüp toplantısının ikinci konuşmacısı Seçkin Burak Şenol oldu. Seçkin Burak Şenol’un değerlendiricisi Deniz Senelt Kalelioğlu projenin amacı ile ilgili beklentilerini ifade etti. Seçkin Burak Şenol, “İçimden Geldi” konulu konuşmasını gerçekleştirdi.

Anadolu Toastmasters Kulübü Üsküdar Üniversitesinde 5

Bertay Fişekçi “Çalışan Bağlılığı” konulu konuşmasını gerçekleştirdi

Anadolu Toastmasters Kulüp toplantısının son hazırlanmış konuşmasını “Çalışan Bağlılığı” konusu ile Bertay Fişekçi yaptı. Fişekçi’nin değerlendiricisi Rasih Bensan oldu. Bensan, projenin amacı ile ilgili beklentilerini belirtti.

Anadolu Toastmasters Kulübü Üsküdar Üniversitesinde 6

Gelecek ile ilgili doğaçlama performanslar sergilendi 

Anadolu Toastmasters Kulüp toplantısı hazırlanmış konuşmalar ardından doğaçlama konuşmalar oturumu ile devam etti. Oturumu Figen Çavuşoğlu üstlendi. Çavuşoğlu gelecek ile ilgili sorduğu sorulara yanıt aradı. Soruların yanıtını veren gönüllü ya da gönüllü olmayan üyeler doğaçlama performans sergiledi.

Anadolu Toastmasters Kulübü Üsküdar Üniversitesinde 7

Konuşmacılar değerlendirildi

Toplantının değerlendirme oturumunu Ömer Kaya üstlendi. Sertif Ataç, Deniz Senelt Kalelioğlu, Rasih Bensan hazırlanmış konuşmacıları değerlendirdi. “Ah- Eh” Sayıcı ve Kelime Ustası Raporları açıklandı. Dinleyici Oturumunda Uğur Gürses üyelere hazırlanmış konuşmalar ile ilgili sorular sordu.

Toplantı ustası ve oy sayıcı konuşmacılara ödüllerini taktim etti

Üyeler tarafından verilen oy sonucu en başarılı hazırlanmış konuşmacı Seçkin Burak Şenol oldu.

Üyeler tarafından verilen oy sonucu en başarılı doğaçlama konuşmacısı Aytuğ Ülger oldu.

Üsküdar Haber Ajansı muhabiri Merve Meryem Özkan’ın da performans sergilediği programda üyeler tarafından verilen oy sonucu en başarılı değerlendirme konuşmacısı Deniz Senelt Kalelioğlu oldu.

“Toastmasters Kulübünün kurulması halinde öğrencilere destek verilecek”

Toplantının kapanışı Anadolu Toastmasters Kulübü Başkanı Figen Yazıcı yaptı. Yazıcı, Üsküdar Üniversitesinde Toastmasters Kulübünün kurulması halinde öğrencilere destek vereceğini dile getirdi. “Üsküdar Üniversitesindeki programın içerisine topluluk önünde konuşmaya yönelik eğitim ya da ders programı dahil edilmesi halinde üzerimize düşeni her zaman için yaparız” dedi.

Anadolu Toastmasters Kulüp toplantısı fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Anadolu Toastmasters Kulübü Üsküdar Üniversitesinde 8

Haber-Fotoğraf: Merve Özkan
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)