Üsküdar Üniversitesi ile Ahtapot Gönüllüleri Derneği arasında işbirliği

Üsküdar Üniversitesi ile Ahtapot Gönüllüleri Derneği arasında işbirliği

Üsküdar Üniversitesi ile Ahtapot Gönüllüleri Sosyal Dayanışma ve Sportif Faaliyetler Derneği arasında sosyal sorumluluk projeleri kapsamında işbirliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda derneğin, malzeme değerlendirme merkezinde, üniversitenin sosyal sorumluluk dersi içeresinde yer alınarak gönüllülük çalışması için imkân sağlanacak.

Üsküdar Üniversitesi Senato Toplantı odasında gerçekleşen protokol töreninde Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Furkan Tarhan ve Ahtapot Gönüllüleri Sosyal Dayanışma ve Sportif Faaliyetler Derneği Kurucu Başkanı Vedat Kürşün işbirliği anlaşmasını imzaladı.

Üsküdar Üniversitesi ile Ahtapot Gönüllüleri Derneği arasında işbirliği 2

Protokol kapsamında iki kurum, engelliler üzerine projelerin yanı sıra derneğin malzeme değerlendirme merkezinde, üniversitesinin sosyal sorumluluk dersi içerisinde yer alarak gönüllülük çalışması için imkân sağlanacak.

Ayrıca Üsküdar Üniversitesinin 81. Kulübü olarak varlık gösterecek olan dernek, öğrencilerle gönüllülük çalışmalarını beraber yürütecek.

Programa Üsküdar Üniversitesi Genel Sekreteri Selçuk Uysaler, Genel Sekreter Yardımcısı Asil Bağ Barış, Sağlık, Kültür ve Spor Direktörü Özcan Demir ile Ahtapot Gönüllüleri Sosyal Dayanışma ve Sportif Faaliyetler Derneği Genel Sekreteri Ayfer Evkuran, Halkla İlişkiler Sorumlusu Bilge Topal ve Proje Koordinatörü Erhan Demir katıldı.

Protokolün imzalanmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Üsküdar Üniversitesi ile Ahtapot Gönüllüleri Derneği arasında işbirliği 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)