Facebook Pixel Code

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü videosu

T.C. Üsküdar Üniversitesi Logo

Üsküdar Üniversitesi

Prof. Dr. Tayfun Uzbay Samsun’da eczacılarla buluştu

Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Samsun Eczacı Odasının ikincisini düzenlediği E- Buluşmalara katıldı. Uzbay, son zamanlarda kullanımı oldukça artan psikiyatri ilaçlarına ve akılcı ilaç kullanımına ilişkin önemli bilgiler verdi.

Samsun Eczacı Odası eğitim programı kapsamında psikiyatrik hastalıklar ve ilaç kullanımı hakkında eczacılara eğitim verildi.

Samsun Eczacı Odası Konferans Salonunda düzenlenen eğitim programında Uzbay, “Nöropsikiyatride akılcı ilaç kullanımı ve çocuklarda akılcı psikotrop ilaç kullanımı” konulu bir konuşma gerçekleştirdi.

Eğitim programına eczacılar yoğun ilgi gösterdi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)