Üsküdar Üniversitesi Bursa’da aday öğrencilerle bir araya geldi

Üsküdar Üniversitesi aday öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyor. Bursa genelinde lise son sınıf öğrencileri ile buluşan Üsküdar Üniversitesi, aday öğrencilere sınav kaygısı, etkili ders çalışma ve motivasyon konusunda paylaşımlarda bulundu. Sınava girecek aday öğrencilerin heyecanına ortak olan Üsküdar Üniversitesi, adayları merak ettiği konularda bilgilendirdi.

Üsküdar Üniversitesi Bursa’da aday öğrencilerle bir araya geldi 2Üniversite sınavına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine “sınav kaygısı, etkili ders çalışma ve motivasyon” konularında bilgi veren Üsküdar Üniversitesinin son durağı Bursa oldu.

Bursa genelinde lise son sınıf öğrencilerine gerçekleştirilen sunuma 460 öğrenci katıldı.

Atatürk Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda öğrencilere sınava hazırlık dönemi ile ilgili bilgi veren Üsküdar Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörlüğünden Rehber Danışman ve Tanıtım Uzm. Dr. Ahmet Alkayış, öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.