Üsküdar’da GZT ekibi ile söyleşi gerçekleşti

Üsküdar’da GZT ekibi ile söyleşi gerçekleşti

Üsküdar Üniversitesi Sağlık ve Spor Direktörlüğü ile Yeni Medya Kulübünün düzenlediği “GTZ Ekibi ile söyleşi” programına GZT sosyal medya editörü Beyza Kaymak ve GZT metin yazarı Ayşegül Arslan konuk oldu.

Güney Yerleşkede gerçekleşen etkinlikte metin yazarı Ayşegül Arslan öncelikle GZT ekibi hakkında genel bilgileri sunarak yaptıkları çalışmaları ve bu çalışmaların sonuçlarını anlattı.

Üsküdar’da GZT ekibi ile söyleşi gerçekleşti 2

“Fenomen ve indluencer aynı şey değil”

Fenomen ve influencer tam olarak aynı şey olmadığını belirten Arslan “çok takipçili bir sosyal medya hesabınız olabilir ama siz paylaşımlarınızla onları harekete geçiremiyorsanız influencer değilsinizdir. Markalar bu ayrımı yapıp stratejilerini de buna göre kurgulamalı‘’ dedi.

Üsküdar’da GZT ekibi ile söyleşi gerçekleşti 3

“Her mecranın amacına ve hedef kitlesine uygun paylaşımlar yapıyoruz”

Markalar ve yayıncılar için sosyal medyanın çok önemli olduğuna değinen Sosyal Medya Editörü Beyza Kaymak ise “Tüketicilerin orada vakit geçirme oranları çok yüksek. Hedef kitlemizi kolayca bulabiliyoruz. Her mecranın amacına ve hedef kitlesine uygun paylaşımlar yapıyoruz. Gündemi iyi takip edip olaylarla hızlı refleks vermeye çalışıyoruz” dedi.

“Soruları cevapsız bırakmıyoruz”

Kaymak şunları söyledi; “Instagram için hazırladığımız paylaşımların ilk bakışta anlaşılabilir olmasına özen gösteriyor, kullanıcı eğlendirirken aynı zamanda bilgi vermeye çalışıyoruz olabildiğince tek bir görselde olayı özetlemeye çalışıyoruz. Takipçi etkileşimi bizim için çok önemli o yüzden kullanıcılarımızda doğrudan iletişime geçiyor, sorularını cevapsız bırakmıyoruz. GZT ekibi olarak kendimize has üslubumuz var elimizden geldiğince onu kullanmaya çalışıyoruz.”

Samimi bir ortamda geçen söyleşi öğrencilerin GZT ekibine takdim ettikleri hediyelerin ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Üsküdar’da GZT ekibi ile söyleşi gerçekleşti 4
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)